Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MDF

Dr. Fe1

8. 12. 2008 22:48
Socany jsem nikdy nevolil ...

... ale v těhle volbách bych jim možná poprvé hlas hodil, kdyby se volilo v mém obvodě. Takže odpovídám, že mi komunisti sice vadí, ale reálné nebezpečí typu totalita od nich dávno nehrozí, pro realizaci něčeho takového nemají žádné zázemí (neexistuje žádné SSSR odkud by přijely tanky). Rudí bolševici jsou sice odporný hmyz, ale nejsou dnes již reálným nebezpečím. Realným nebezpečím dneška jsou modrobolševici z ODS, jejíchž "filozofie" je založená na klientelismu, korupci a vlezdoprdelnictví američanům. To jsou bolševici dneška. Od nich hrozí , že zatáhnou naší zemi do průse.u, pozvou sem cizí armádu atd. Proto bych socany volil s čistým svědomím, komunisti částečně u moci nejsou zdaleka takové zlo jako ODS u moci.

0 0
možnosti

Šibal

8. 12. 2008 22:33
ano, nevadí

Protože nám tady stejně vše řídí zcela jiná šedá eminence, nadnárodní společnosti, peníze zbohatlíků apod.

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

8. 12. 2008 22:39
Re: ano, nevadí

takhle rezignovane vnimani sveta ti fakt nezavidim :-))

Ale zase nemusis rano vstavat - stejne jednou vsichni umreme, tak uz rovnou zustan lezet :-)

0 0
možnosti
D

dnb

8. 12. 2008 22:15
se můžu

zeptat stejně divně voliče ods: když si představíte paroubacka jako inteligentní pudink a nikoliv jako nebezpečného samovládce, není ta čssd parádní strana?8-o(Y)Rv

0 0
možnosti
E

edelcacao

8. 12. 2008 21:57
Rád bych podotkl že ods se sliby také nešetří

a sází na naditější peněženky voličů. Viz poslední parlamentní volby a jejich ods plus ( snížíme daně....) ;-D Skutek? Utek

0 0
možnosti
E

edelcacao

8. 12. 2008 21:55
Počítá se i odpověď

Je mi to ukradené kdo kde vládne? ;-D

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

8. 12. 2008 22:29
Re: Počítá se i odpověď

kdyz dodas - hlavne ze mi neco hezkeho slibi - tak se ta odpoved pocita, dokonce jako dost typicka ;-)

0 0
možnosti

lubossula

8. 12. 2008 21:53
jelikoz nejsem volic

jmenovane strany tak na vas dotaz reagovat nebudu, protoze se mne netyka. Ale polozim vam otazku. Nevadi vam, ze ODS hned v nekolika krajich, aby si udrzela korytka, souhlasi se zrusenim poplatku, ktere jeji ministr zavedl a doted haji?:-)

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

8. 12. 2008 22:30
Re: jelikoz nejsem volic

tak me napriklad to vadi dost. Ale kdyz to srovnam s paktovanim se s komousema, tak jsme hnedka o tri levely jinde..

0 0
možnosti
JJ

jack_x_cpa

8. 12. 2008 21:51
vážený blogere,

už podle fotky :-© nicméně se zamyslete nad realitou - tou je že současné pravicové spektrum české politiky je notně v krizi. To že komunisté "vládnou" v krajích vadí i mně, to mi věřte!  Ono je to taky tím, že ODS (která má své příznivce především v hlavní městě) nevidí problémy v celé republice, ale hledí si té "své" Prahy (asi jako Vy). Já zatím "vládu" ODS pocítil POUZE platbou u doktora - k zubaři se musím objednat 2 měsíce dopředu - a čekárny jsou přeplněny stejně. Nejde mi o to, že musím za něco platit, jde mi o to, že to co tu zavedla tato vláda je těžce netranspartentní a 30 Kč končí lékaři v kapse a nejde to na "obnovu" zdravotnictví. Přitom je to tak jednoduché: zřídit krajské fondy zdravotnictví a z těch financovat nemocniční zařízení. Vzbuďte se už konečně! Mít strach z levice? Ano, protože pravice je v rozkladu. A teď se ptejte sám sebe, proč?

0 0
možnosti
P

petr_02

8. 12. 2008 23:00
Re: vážený blogere,

Zmente zubare ja kdyz se objednam cekal jsem jednou dele nez 10 min a to mel pan rozdrceny koren tak mu to pacili dlatem . Za to bych vladu nevinil opravdu , ale opravdu neee. A  nad realitou se zamyslete radeji sam .Vlada nastavuje zakony rozumej mantinely za ostatni mohou lide. ... pokud narazite na blbce nebo vychcanka nic neudelate i kdyby jste mel nejlepsi vladu na svete. A skuste popremyslet jesli nepopularni kroky vlad (treba tech Vami spominanych 30 kc)  ktere vadi slusnym lidem  tady nevznikaji jenom proto ze moralka lidi je slusne rekneme naprd a velka cast spolecnosti jsou prave vychcankove kteri se snazi ty mantinely ruzne obejit preskocit jenom ne respektovat.

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

8. 12. 2008 21:41
KSČ

myslím si, že pro levicově orientované lidi je v dnešní době KSČM menším zlem než ODS. To je asi tak vše k tématu.

Vlastně ne, ještě jedna otázka: Koho by podle vás pane autore měli volit levicoví voliči? Ať budou volit kteroukoliv relevantní levicovou stranu, tak budou u moci komunisti, to je pech...

0 0
možnosti
MV

Martin V

9. 12. 2008 0:17
Re: KSČ

Ono i když zvolite pravici, stejně skončíte u komunistů...

si člověk nevybere :-)

0 0
možnosti
A

aht4pha

8. 12. 2008 21:40
Směšné

Pokud si myslíte že vládnou komunisté tak to vám tu paranoiu nepřeju. Pokud vím pak většinu v zastupitelstvech má ČSSD a  jestli jí pomůže KSČM nebo kdokoli jiný je úplně jedno. Pokud si bude chtít KSČM vládnout bude si muset najít někoho s kým návrhy prohlasuje, leda že by ODS měla stejná zájmy.

0 0
možnosti

martin013

8. 12. 2008 21:31
Odpovědi

Jak praví Miloš Zeman, na každou jednoduchou otázku, existuje jednoduchá a samozřejmě nesprávná odpověď.... Ale o to nejde. Vy si vlastně odpovídáte sám. Jak píšete - český pravostřed je v rozkladu, lidovci a zelení udělali všechno proto, aby zmizeli z politické mapy. Tak mi řekněte, s kým že se to má ten hrozný Paroubek obejmout po příštích volbách ? Samozřejmě, měl by se snažit, aby měl dost hlasů a nikoho do koalice nepotřeboval. Ale nechci tu odpovídat za voliče levice, když jím nejsem....

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.