Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

dolda

6. 11. 2008 13:37
30 Kč x lež

Dle mého názoru si pan Blogger plete pojem a průjem.ODS nedostala facku kvůli ušetřeným, nebo zaplaceným 30-ti korunám(sám s logikou platby -vyhnat z čekáren simulanty- souhlasím).

ODS dostala facku kvůli své aroganci vůči voličům.Jak jinak nazvat jednání ODS, která se před předposledními volbami kasala převelikými plakáty s heslemˇ"Žádné poplatky ve zdravotnictví" a několik měsíců po volbách tyto polatky s velkou slávou zavedla?

ODS nedostala facku zničehonic. To jen voliči její voliči ji vrátili facku, kterou od ní dostali.

0 0
možnosti
AL

avlyslakecod

6. 11. 2008 13:44
Re: 30 Kč x lež

Promiňte, ale věříte, že 30 Kč vyžene simulanty z čekárny? Zatím spíš vidím na ulici lidi, kteří na mě prskají bacily místo toho, aby se doma potili.

0 0
možnosti
SL

Swooppy

6. 11. 2008 12:25
Balet ODS poraženců okolo 30 korunového poplatku

je už fakt pitorestkní.Škoda jen,že není k smíchu,ale spíš k pláči,uvědomím li si,kolik i moudrých lidí této fabulaci podlehlo.Že vysokým představitelům ODS ,po své prohře,nezbývalo moc výmluv,které by zjemnili jejich prohru a tak přišli s malichernými poplatky,to bych pochopil.Že se toho chytila média jako ... košile,je politováníhodné /vzhledem k jejich neobjektivnosti se není čemu divit/ je již hůř k pochopení,leč dobrá.Proč však nikdo není schopný říci nahlas KRÁL JE NAHÝ ,to mi hlava nebere.ODS projela volby díky své aroganci moci,díky korupci a kvůli spoustu jiných přehmatů./privatizace zdravotnictví /,ale určitě né kvůli 30 kč poplatků,které platí všichni bez problémů jak podotklo MZ.A tak,budeš li hlupáka dostatečně dlouho mlátit klackem po hlavě,uvěří že mu ubližuje klacek.Budou li media dostatečně dlouho opakovat,že ODS prohrála díky poplatkům,stane se lež pravdou,klackem,kladivem na ...doplňte si sami.

0 0
možnosti
AL

avlyslakecod

6. 11. 2008 12:56
Re: Balet ODS poraženců okolo 30 korunového poplatku

Poplatky platí všichni bez problémů? On někdo prováděl nějaký průzkum, kdo má s placením nějaký problém? ;-D

0 0
možnosti
J

Jerryjane

6. 11. 2008 9:20
vláda to nevysvětlila

Nemám co vytknout. Mluvíte mi z duše. Bohužel je už český národ takový, nechá se prostě jednoduše zmanipulovat a vůbec se nezajímá o to, zda se vůbec poplatky rozhodují na krajské úrovni. Když už se o to ale nezajímají a neptají se, kde se peníze ušetřily a na co se použily, musí jim to vláda umět vysvětlit sama. A to ta současná prostě neudělala a světe div se, lidé socanům uvěřili. To se ale přece dalo čekat...a mělo se na to reagovat.

0 0
možnosti
AL

avlyslakecod

6. 11. 2008 10:16
Re: vláda to nevysvětlila

Lidi se ptají a zajímají se, ale jako odpověď dostanou pouze urážky. Na to, aby člověk volil socany, na to jim vůbec nemusí věřit. Lidem bude stačit, když skončí ODS.

0 0
možnosti
S

sem-text

6. 11. 2008 7:12
nudle

Větší stupiditu jsem ještě nečetlRvRvRv1,že by mi někdo něco vrátil jsem si nevšiml  2,to že vyhráli oranžisti jen kvůli 30kč je blábol nejhrubšího zrna (a to je nevolím) a za 3, flákačům je jedno kdo je u koryta

0 0
možnosti
F

FASA

5. 11. 2008 21:58
30Kč je do kapes doktorů, ne do zdravotnictví

To je základní chyba. A často se platí bez dokladu, příjmy doktorů z poplatků tak nejsou zdaněny. Další chyba je např. v tom, že musí platit i invalidní důchodci. To je vyložená nehoráznost, protože mnohým z nich, kterým nebyl stát schopen zajistit slušné zdraví, teď ještě s jejich chatrným zdravím ztěžuje přístup ke zdravotní péči.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

6. 11. 2008 6:02
Re: 30Kč je do kapes doktorů, ne do zdravotnictví

Také to říkám. Podle mě je to daňový únik jako prase. To ovšem nedaněné peníze zlodějské ODS nevadí.

0 0
možnosti
F

frantaflinta78

5. 11. 2008 12:46
Jo a dobře vám tak

Po 18 letech se dostávaj komouši zase k moci,viz první severní Morava. Palas byl komouš do roku 1994. To jste chtěli????

A věřte,bude to pokračovat dál,až se staneme zase satelitem Rusákům a Paroubek,Palas a jim podobní jim v tom jen pomůžou. Je stupidní volič nevolí socany,viďte!!

0 0
možnosti
AL

avlyslakecod

6. 11. 2008 8:14
Re: Jo a dobře vám tak

A on se někdo tomu diví. Čím víc se bude dosavadní vláda chovat tak, jak se chová a čím víc ji tady budete obhajovat a tvrdit, že všechno dělá absolutně nejlépe, tím víc lidí bude volit proti nim.

0 0
možnosti
VP

krajinář

5. 11. 2008 9:27
pravice volí ČSSD

Jsem spíše pravicový volič, ale co mám dělat, když nesouhlasím s arogancí Topolánka a všemi těmi aférami od volby prezidenta po přeběhlíky, Čunka a Veseckou atd.. Bohužel ODS nesmírně zpychla a už vůbec neví co je normální a praktický život. Těch 30 Kč je pro mne v mém osobním objemu financí zcela nerozpoznatelná částka, přesto jsem volil ČSSD abych nahoru poslal určitý vzkaz. A protože ČSSD je něco podobného, budu příště volit toho, kdo zde udělá pořádek, třeba i fašisty.

0 0
možnosti
MP

mpscz

5. 11. 2008 9:30
Re: pravice volí ČSSD

No je fakt že členové ČSSD mezi sebou už "pořádek" dělají, občas dojde i na střílení :o)

0 0
možnosti
MB

Mopr22

5. 11. 2008 8:28
Nejde o zhrouceni rozpoctu

Ze ses mladej, tak ti to nevadi. Moji babicku jsme museli zacit financne podporovat, ale to je fuk. Hlavni problem je v tom, ze pokud neco nefunguje a ztraci se v tom penize, tak nazyvat to, ze do toho nahazes jeste vice penez REFORMOU, je absurdita nejvetsiho kalibru. Ted ve zdravotnictvi zahadne zmizi o dve miliardy vic penez, bravo!o)) Ja chci opravdovou reformu. Aby sakra nekdo zacal hospodarit a ne vice utracet.

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

5. 11. 2008 9:56
Re: Nejde o zhrouceni rozpoctu

Mizes vyjmenovat podle tebe prvnich pet kroku k  reforme zdravotnictvi ? Pokud napises, muzem se bavit dal, pokud ne, radeji priste mlc.;-€

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

5. 11. 2008 8:25
ODS je jako KSČ

Ta měla taky velké množství mladých zapálených agitátorů ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PD

petrdoktor

4. 11. 2008 22:31
To je ale demagogie

modrý pták byl po zásluze odměněn za své " vládnutí" v krajích, Nic víc, nic míň. Vůbec nejde o 30 kč u doktora..ikdyž nechápu, proč má / měl platit kojenec za pobyt v porodnici8-o ale dá se pochopit, že to soudruzi mylseli dobře, ale prostě to nedomylsleli. Ale co nepochopím, je chování modrého ptáka v regionu. Třeba zlínsko: soudruh náměstek doporučuje/ nařizuje ředitelům škol, kterých je modrý pták zakladatel, kde si co mají koupit. Od těch dob víme, že nejlepší auto 3 O2, protože tam a tam dostaneme 10 % slevu, že nejlepší kopírka je R, protože nám dají 10 % slevu  Z CENÍKOVÉ CENY a milostivě s námi uzařou " výhodnou smlouvu na servis" , že nejlepší okna ve škole vynění firma XY, že tělocvičnu může stavit jen firma pana kropáčka apod. a co se děje v krajských nemocnicích, raději nevědět.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

6. 11. 2008 13:10
Re: To je ale demagogie

V krajích to bude za vlády ČSSD naprosto stejné, jen s tím rozdílem, že příznivci ČSSD jsou mnohem větší lemplové, takže práce bude méně kvalitní a o to více předražená.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.